dilluns, 28 de novembre del 2011

LES BESTIES i LA BELLA

En el passat Pont de Sant Joan, i després de no anar en  2 anys per questions que ara no venan al cas, vaig escapar-me a L ALT EMPORDÀ. Tenia unes ganes inmensas de tornar a veure aquests paisatges que m enamoran cada vegada que els miro, aquest blau intens del seu mar i cel, aquesta olor a vegetació verge, a fer pujar la meva adrenalina al acostar-me als peñasegats, a oxigenar-me amb l ambient tan pur en un dia que bufava la Tramuntana, i per supossat a veure els meus amics cadaquesens.
M encanta buscar i rebuscar simils amb qualsevol cosa u objecte. Aquesta foto és feta en el Cap de Creus, i em va subtar aquesta imatge de 2 bestioles: un animalot volador i una tortuga, de que estarian parlan? Anys i anys aqui impertèrrites, aguantan el fred, la calor, pluja, vent, i a alguna bella catalana una mica impertinent amb el disparador de la seva cámara.
Personalment, no m agradan gens les bestioles, de les que no puc controlar el rumb de les seves pases o volades. Només m agradan el gossos per la seva fidelitat al amo, el gat per la seva independència, i el home per la seva racionalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada