dimecres, 11 de juliol del 2012

THOMAS JEFFERSON MEMORIAL a Washington

Monument dedicat al que va ser Tercer President dels E.U.A.i principal autor i defensor de la Declaració de l Independència.
L Edifici neoclásic, el composen una escalinata de marbre, una cùpula i un pòrtic. Està ubicat en el West Potomac Park, tot just format per el Riu Potomac.
És un dels punts principals en la zona del National Mall, ja que forman una lìnea recte amb el Monument Washington i la Casa Blanca.
Aquest Parc, gaudeix d una estupenda i florida plantació de Cirerers Japonessos regalats al 1912, i cada any s organitza un Festival de Cirerers en flor.
Els patins que es llogan, ens van donar algún que altre ensurt provocat per les ganes que teniem de caure al aigua i de fer una mica l animal ( sense pasar-se). Va ser divertit i evocador tornar a agafar un pati, en l any 1981 passaba els estius a L Escala, i la casa estaba situada en la Platja de La Palanca tot just al costat del Museu d Empuries, i en aquesta platjeta hi habia un home que venia Cocos als turistes i llogaba patins, i es passejaba per la platja cantan  "coco coquito coco coquito" amb la seva gran simpatia i el seu "remeneo" de cul mentres creuaba la caleta de punta a punta, venen talls de coco a alguna guiri una miqueta lleugera de roba !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada